Who’s That Girl!? Nisa Van Baelen

CREDITS: IG @nisavanbaelen
Er zijn zoveel leuke dames in de wereld en veel daarvan hebben een Instagram page waar je U tegen zegt. Maar sommige meiden verdienen gewoon écht meer volgers, dus daar komen wij om de hoek kijken. Bij deze onze rubriek op maandag: Who’s That Girl!?

Vorige week: Nicola Cavanis

Een echte beauty queen, dat is Nisa Van Baelen zonder twijfel. De adembenemende Nisa laat zien wat perfectie is. Met een prachtig lichaam en mooi gezichtje waar de Mona Lisa U tegen zegt, is Nisa toch wel dé ultieme droomvrouw. Ze is dan ook niet voor niks uitgeroepen tot Miss Limburg. Ze mag zichzelf een heel jaar lang dé mooiste dame van Limburg noemen.

Nisa Van Baelen

Nisa is met veel dingen bezig en één van die dingen zijn Miss-verkiezingen. Dat is voor ons natuurlijk geen verassing, ze is een engel die op de aarde is gezet. Bij Miss-verkiezingen horen natuurlijk ook fotoshoots. Een gegeven dat je op haar prachtige Insta-feed terugziet. Nisa is gewoon een plaatje, je kan uren naar haar kijken en ze wordt met de seconde mooier.

En dat vinden niet alleen wij. Nisa is namelijk ook finaliste bij Miss Exclusive 2021. Vind jij haar de állermooiste? Dan kan je op haar stemmen door EXLUSIVE (spatie) 19 te sms’en naar 6630. Succes Nisa!