Who’s That Girl!? Naomy van Beem

CREDITS: IG @naomyvanbeem
Er zijn zoveel leuke dames in de wereld en veel daarvan hebben een Instagram page waar je U tegen zegt. Maar sommige meiden verdienen gewoon écht meer volgers, dus daar komen wij om de hoek kijken. Bij deze onze rubriek op maandag: Who’s That Girl!?

Vorige week: Marijn Kuipers

Een ondernemende dame is de droomvrouw van elke man. We stellen je even voor aan Naomy van Beem. Een absolute schoonheid en ze zit niet stil. De blondine heeft een killer body en dat is ook te zien op haar insta-feed. Zij is zonder enige twijfel hét lichtpuntje van je dag.

Naomy van Beem

Deze schoonheid is ondernemer, personal trainer en ook nog eens bloedmooi. Ze heeft een bepaalde stijl die je omver blaast. Haar uitstraling, prachtige rondingen en d’r gezicht zorgen zonder enige twijfel dat jij je nek breekt als ze langsloopt.

Naomy is een Amsterdamse celebrity trainer en is een harde werkster. Zo heeft ze haar eigen app NVB met tips voor voeding en trainingen. Met haar hulp laat ze zien hoe jij fit de zomer in kan gaan.

Genoeg gepraat, laten we je maandag een stuk leuker maken met de insta-feed van Naomy van Beem. Je mag ons later bedanken…

https://www.instagram.com/p/B-91-COBffF/

https://www.instagram.com/p/B9PNO34BNg9/