Who’s That Girl!? Mary Braun

CREDITS: IG @_marybraun
Er zijn zoveel leuke dames in de wereld en veel daarvan hebben een Instagram page waar je U tegen zegt. Maar sommige meiden verdienen gewoon écht meer volgers, dus daar komen wij om de hoek kijken. Bij deze onze rubriek op maandag: Who’s That Girl!?

Vorige week: Victoria Vermeer

Er lopen veel droomvrouwen rond, maar Mary Braun verdient toch even wat extra aandacht. Ze lijkt gewoonweg té mooi om waar te zijn. Als we heel kort door haar Insta-feed scrollen krijgen we het vanzelf een stuk warmer. Dat doet Mary gewoon met je. Haar lichaam is adembenemend mooi, terwijl ook haar ogen qua schoonheid boekdelen spreken.

Mary Braun

We weten van Mary dat ze uit Duitsland komt. En ze heeft een tijdje in Londen gewoond voor haar modellencarrière. Modellenbureaus uit Australië en Duitsland zijn gek op haar. Naast het feit dat ze – thank god – als model fungeert, doet ze ook haar eigen ding. Ze deelt haar fitness rituelen op haar eigen YouTube-kanaal . Ze krijgt ons zelfs aan het sporten..

Het was een lang weekend en dan is het des te fijner dat we de maandag met Mary Braun kunnen aftrappen. Kijk, geniet en bedank ons later!

https://www.instagram.com/p/CG5gsIAJz4k/

https://www.instagram.com/p/CDhN1BrJM4t/

https://www.instagram.com/p/B7rGxbSKz-v/

https://www.instagram.com/p/B7eDyNzqufR/