Who’s That Girl!? Marijn Kuipers

CREDITS: IG @marijnkuipers
Er zijn zoveel leuke dames in de wereld en veel daarvan hebben een Instagram page waar je U tegen zegt. Maar sommige meiden verdienen gewoon écht meer volgers, dus daar komen wij om de hoek kijken. Bij deze onze rubriek op maandag: Who’s That Girl!?

Vorige week: June Peers

De mooiste vrouwen komen uit….. Friesland! Maar ja, dat wisten we natuurlijk al lang. Doutzen Kroes is daar bijvoorbeeld hét voorbeeld van.

Nu vandaag, 16 november 2020, laten we je kennis maken met Marijn Kuipers. Een Friese dame die op dit moment furore aan ’t maken is in de Instagram-wereld. Marijn is een blonde surfchick met een heerlijke glimlach. Een blik op haar feed en jouw maandag is weer goed.

Marijn Kuipers

De finalist van Miss Beauty of Friesland is niet alleen bloedmooi, ze kan jou ook nog eens motiveren om van je luie bank te komen. Naast dat ze groot is op haar eigen Insta – mag áltijd meer, natuurlijk – deelt ze video’s op haar account Fit en Flex. Hier deelt ze samen met een vriendin haar motivatie, tips, voeding en bloopers.

Genoeg redenen dus om Marijn Kuipers even in het zonnetje te zetten. Geniet van je maandag en geniet ook zeker van Marijn:

https://www.instagram.com/p/CBI8oECg59i/

https://www.instagram.com/p/B-9xTl7gB-Y/