Who’s That Girl!? Marcelle Schuur

CREDITS: IG @marcelleschuur
Er zijn zoveel leuke dames in de wereld en veel daarvan hebben een Instagram page waar je U tegen zegt. Maar sommige meiden verdienen gewoon écht meer volgers, dus daar komen wij om de hoek kijken. Bij deze onze rubriek op maandag: Who’s That Girl!?

Vorige week: Marion Pascale

Net toen we dachten dat deze maandag ruk zou worden, komt Marcelle Schuur in onze feed terecht. Bij deze willen we het algoritme van Instagram op onze blote knieën bedanken. Damn. Wát een schoonheid. Als de foto’s van deze blondine je dag niet maken, dan weten wij het ook  niet meer.

Marcelle Schuur

Marcelle flirt met de camera. Het is een aangeboren talent dat ze op het moment van schrijven aan ’t perfectioneren is. Ze jaagt namelijk haar dromen na op Theaterschool De Trap. We weten zeker dat ze met haar stralende ogen menig acteur laat stotteren tijdens de opnames.

Oké, we mogen niemand in een hokje plaatsen qua uiterlijk. Daar worden we zelf ook niet blij van. Toch willen we het volgende wel even laten weten: Marcelle Schuur heeft de mooiste billen van Nederland. Eens? Ja, dat dachten we al. Het is namelijk ook een unaniem besluit van de redactie. We zitten op één lijn.

Of ze graag bikinifoto’s deelt met een zonnetje op de achtergrond? Graag is relatief, dus dat mag je zelf bepalen. De foto’s op haar Insta spreken in ieder geval boekdelen. Geniet.

https://www.instagram.com/p/CIJGs9kFFvt/

https://www.instagram.com/p/CHDtrooFaXu/

https://www.instagram.com/p/CAvW5OuDJC_/

https://www.instagram.com/p/CF4e9yQFzmI/

https://www.instagram.com/p/B9PPKIKFiZ7/

https://www.instagram.com/p/B1n2q_SCrPN/

https://www.instagram.com/p/CEO_IrUjr53/

https://www.instagram.com/p/CGsWQGKFUpe/

https://www.instagram.com/p/CKRRZ7AFtRI/