Who’s That Girl?! Malia Ward

CREDITS: IG: @malia_ward
[powerkit_alert type=white ]Er zijn zoveel leuke dames in de wereld en veel daarvan hebben een Instagram page waar je U tegen zegt. Maar sommige meiden verdienen gewoon écht meer volgers, dus daar komen wij om de hoek kijken. Bij deze onze rubriek op maandag: Who’s That Girl!?

Vorige week: Juul Sutorius[/powerkit_alert]

Malia Ward

Malia Ward, geboren in Californië, wist al op vroege leeftijd waar haar passie lag. Als dochter van professioneel surfer Chris Ward, werd het vrij snel duidelijk dat het stokje zou worden overgedragen. Malia groeide op aan de costa’s van San Clemente in Californië en betrad op tienjarige leeftijd de eerste golven. Sindsdien heeft ze deelgenomen aan verschillende surfevenementen, zoals de Newport Classic en de Los Cabos Open of Surf. Hier heeft Malia laten zien dat ze erg dominant kan zijn op een surfplank.

Momenteel studeert Malia Communicatie aan de Universiteit van Zuid-Californië en ze is lid van het USC Surf Team. Niet alleen is deze surfchick een baas op het water, ze heeft ook nog eens de looks. Zo heeft de model gestaan voor Teen Vogue and Stab Magazine. Dit heeft ze niet van een vreemde, want haar modellen moeder Jaqueline Miller is ook een plaatje om te zien. Wanneer Malia niet op haar longboard onderweg is naar studie of meedoet aan surfwedstrijden, deelt ze foto’s op haar Instagram van het heerlijke strandleven dat ze leidt.

Wil je even met je gedachte aan het strand zitten, scroll dan even naar beneden voor de fijne kiekjes.