Who’s That Girl!? Lotte Feyen

CREDITS: IG: @lottefeyen
Er zijn zoveel leuke dames in de wereld en veel daarvan hebben een Instagram page waar je U tegen zegt. Maar sommige meiden verdienen gewoon écht meer volgers, dus daar komen wij om de hoek kijken. Bij deze onze rubriek op maandag: Who’s That Girl!?

Vorige week: Benthe van Hout 

Wat. Een. Schoonheid. Allee wat een prachtige glimlach. Neen, ze is geen Hollandse dame. Lotte Feyen is een van Belgische schoonheden waar Nederland jaloers op is. Een prachtig model dat gek is op etentjes, al zie je dat er niet vanaf. Steden bezoeken en cliché horrorfilms kijken doet ze daarnaast ook graag.

Lotte Feyen

Lotte Feyen straalt op al haar media gezelligheid uit en je merkt niks van die drukte. Het lijkt wel alsof ze overal om kan lachen. Ze is dan ook 27 jaar jong en heeft de wereld aan haar voeten, dan zouden wij ook blijven lachen. Maar ze is er nog niet dus laten we een Hollands steuntje in de rug geven. Deze schoonheid is te bewonderen achter de draaitafel als dj. Ze draait in clubs zoals The Villa en Exo.

Ze geeft een kijkje in haar wereld van fashion, muziek en absolute schoonheid. Ga toch maar eens genieten van je maandag, want met de Who’s That Girl van vandaag kan je geluk niet meer op.