Who’s That Girl!? Lieke van der Hoorn

CREDITS: IG @liekevdhoorn
Er zijn zoveel leuke dames in de wereld en veel daarvan hebben een Instagram page waar je U tegen zegt. Maar sommige meiden verdienen gewoon écht meer volgers, dus daar komen wij om de hoek kijken. Bij deze onze rubriek op maandag: Who’s That Girl!?

Vorige week: Merrith van den Bosch

Lieke van der Hoorn

Maandag is de dag dat we Instagram gaan afstruinen voor prachtige dames die ons kikkerlandje rijk is. Tough job, maar iemand moet het doen. Vandaag viel het oog op Lieke van der Hoorn, een twintigjarige creative business-student aan de Hogeschool van Amsterdam.

Oké, we liegen. Ons oog valt er al een hele tijd op.

Deze knaptoet probeert zoveel mogelijk festivals te pakken en doet dit het liefst met haar lover. Haar grootste hobby is reizen en wil later naar Australië verhuizen om te leren surfen.

Lieke, wat je ook doet, stop alsjeblieft niet met het posten van deze prachtige foto’s!

https://www.instagram.com/p/Bn1OcwviUo_/

https://www.instagram.com/p/B1yulqiCfqK/

LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
Weekend Desires #338
Grandioos. Het is vrijdagmiddag. En dat vinden we grandioos: meer kunnen we er ook niet van maken, toch? View this post on Instagram A post shared by…