Who’s That Girl!? Lauren Sophie Messack

CREDITS: IG @laurensophiemessack
Er zijn zoveel leuke dames in de wereld en veel daarvan hebben een Instagram page waar je U tegen zegt. Maar sommige meiden verdienen gewoon écht meer volgers, dus daar komen wij om de hoek kijken. Bij deze onze rubriek op maandag: Who’s That Girl!?

Vorige week: Chantal van Dalen

Dat Lauren al snel gespot werd als model, op haar 13e(!), komt voor ons niet als een verrassing. Ze werd toen al gescout als bij Touche models en is alleen maar mooier geworden.  Wij zochten uit wie Lauren is en waarom ze zo lekker gaat op Insta.

Lauren Sophie Messack

Naast dat haar looks meer dan top notch zijn, heeft ze ook talent voor grafisch vormgeven. Lauren begon al op haar 17e met deze opleiding en is een regelrechte pro. Dat kunnen we wel stellen als je haar Instagram-feed checkt.

Wat niet geheel tegenzit is dat haar looks de feed ook wel heel erg lekker maken. Het is maandag. We weten dat je niet met de allerbeste zin op je werk zit, maar foto’s van Lauren Sophie maken je dag een héél stuk beter.

Al met al snappen we dus wel waarom ze zo lekker gaat op Insta. Voor de mannen die nog niet van haar bestaan afwisten: thank us later!

https://www.instagram.com/p/B8LcbqFjOLQ/

https://www.instagram.com/p/B76NxLzDRqo/

https://www.instagram.com/p/B7UIJM9Doxb/

https://www.instagram.com/p/B3wy0DEjPg-/

https://www.instagram.com/p/B7Qc7HhDbfK/

https://www.instagram.com/p/B0numejIeUO/

https://www.instagram.com/p/B1GewV2oRpB/