Who’s That Girl?! Kirstina Colonna

CREDITS: IG: kirstinacolonna
[a>powerkit_alert type=white ]Er zijn zoveel leuke dames in de wereld en veel daarvan hebben een Instagram page waar je U tegen zegt. Maar sommige meiden verdienen gewoon écht meer volgers, dus daar komen wij om de hoek kijken. Bij deze onze rubriek op maandag: Who’s That Girl!?

Vorige week: Franceska[/powerkit_alert]

Kirstina Colonna

Kirstina Colonna is sinds haar verhuizing naar Los Angeles verschenen in verschillende film en televisieproducties. Zo speelde ze in de film Gun Metal Gray die was genomineerd voor The Gulf Coast Film Festival. Meest recent is ze begonnen met het produceren en schrijven van al haar eigen komische sketches en films.

Naast het behalen van haar certificering in verschillende stunts en wapens, werd Kirstina opgeleid aan de Free-running Academy van Tempest. Hier leerde ze stunts, vechtsporten, parcour en free-running.

Als ze niet voor de camera staat, besteedt Kirstina niet alleen haar tijd als model voor verschillende lingerie merken, maar ook als wellness consultant en het beoefenen van yoga. Hier zou mening man wel een yoga lesje van willen krijgen.

https://www.instagram.com/p/BrnsD09jbQC/

https://www.instagram.com/p/Bmy2HA7gUff/

https://www.instagram.com/p/Bv-DsA8DitM/

https://www.instagram.com/p/BriIZK6DodW/