Who’s That Girl!? Juultje Tieleman

CREDITS: Insta | Juultje Tieleman
Er zijn zoveel leuke dames in de wereld en veel daarvan hebben een Instagram page waar je U tegen zegt. Maar sommige meiden verdienen gewoon écht meer volgers, dus daar komen wij om de hoek kijken. Bij deze onze rubriek op maandag: Who’s That Girl!?

Vorige week: Isha van Dijk

Met gepaste trots kunnen we mededelen dat het voor even héél fijn is om Nederlander te zijn. Want onze Who’s That Girl?! van deze week is dat ook. Juultje Tieleman is het schoolvoorbeeld van een beeldschone Nederlandse. Scroll op maandag door haar Insta-feed heen en je voelt jezelf voor de rest van de week goed.

Met haar sprankelende blauwe ogen, de levenslust die ze bezit en haar bloedmooie lichaam is Juultje een lust voor het oog. Zo zie je maar dat je niet per se naar Brazilië, Spanje of Panama hoeft voor de allermooiste dames.

Juultje Tieleman

Of Juultje succes heeft door alleen haar looks? No f*cking way! Sinds kort is er op Videoland een documentaire te zien waarin ze haar volgen in haar dromen en ambities. De documentaire ‘Ik Ben Influencer’ is in het leven geroepen om af te rekenen met de vooroordelen die erover zijn. Zo krijg je te zien hoe ze het aanpakt, waar ze tegenaan loopt en wat haar onzekerheden zijn. Een interessant verhaal over deze tak van sport en hoe ze tegen de wereld aankijkt.

Veel woorden, maar het beeldmateriaal van Juultje Tieleman is een veel betere omschrijving. Check hieronder haar beste foto’s. Dat dit heerlijke kiekjes zal menig man beamen en vergeet niet: zo begint je week pas écht goed!

https://www.instagram.com/p/Bihc4FOF6sJ/

https://www.instagram.com/p/B4xkpilhy_h/

https://www.instagram.com/p/B3IDzXqo_0X/