Who’s That Girl!? Jessica Hartel

Er zijn zoveel leuke dames in de wereld en veel daarvan hebben een Instagram page waar je U tegen zegt. Maar sommige meiden verdienen gewoon écht meer volgers, dus daar komen wij om de hoek kijken. Bij deze onze rubriek op maandag: Who’s That Girl!?

Vorige week: Lieke van der Hoorn

Jessica Hartel

De ‘Who’s That Girl!?’ brengt ons vandaag naar Duitsland met de prachtige Jessica Hartel, maar als we haar Instagram mogen geloven mogen we haar gewoon Jessy noemen. Deze 21-jarige beauty woont in München en studeert International Management. Deze dame heeft een stel bruine ogen om in te verdrinken en waar je alleen maar naar kunt staren.

Jessy is pas ongeveer een jaar actief op Instagram, maar heeft in die tijd al bijna 450k volgers op Instagram. Een teken dat ze heel lekker bezig is, maar wat wil je met zo’n mooi koppie.

LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
Weekend Desires #338
Grandioos. Het is vrijdagmiddag. En dat vinden we grandioos: meer kunnen we er ook niet van maken, toch? View this post on Instagram A post shared by…