Who’s That Girl!? Isabel van Gelder

CREDITS: IG @isabelvangelder
Er zijn zoveel leuke dames in de wereld en veel daarvan hebben een Instagram page waar je U tegen zegt. Maar sommige meiden verdienen gewoon écht meer volgers, dus daar komen wij om de hoek kijken. Bij deze onze rubriek op maandag: Who’s That Girl!?

Vorige week: Larissa Borgs

Maandag is niet voor niks onze op één na favoriete dag van de week. Dames zoals Isabel zijn verantwoordelijk voor zo’n heerlijke start van de week.

Isabel van Gelder

Vandaag stellen we je voor aan een ware schoonheid, Isabel van Gelder. Na het zien van haar foto’s waren we direct verkocht. Met haar prachtige blauwe ogen, blonde haren en hét perfecte lichaam is ze een absolute droomvrouw.

Ze is hartstikke single, maar vind het helemaal prima zo. Isabel heeft een kat, haar baby, waar ze super gelukkig mee is. Er zijn drie dingen die haar daarnaast heel vrolijk maken: muziek, vrienden en Rick & Morty kijken in bed.

Smaak voor films heeft ze absoluut, haar favoriete film is namelijk Wolf of Wall Street. Definitely a keeper! Grote kans dat ze je niet alleen gelukkig maakt met haar appearance, ze heeft namelijk ook een adembenemende stem.

https://www.instagram.com/p/CGaK10fHaQu/

https://www.instagram.com/p/CFWrAdgHDz9/

https://www.instagram.com/p/CFPhTufHuoE/

https://www.instagram.com/p/B9MHGYJnoPG/

https://www.instagram.com/p/B-ohOB9HO1P/

https://www.instagram.com/p/CErk1VMHvax/

https://www.instagram.com/p/B2jhMpuoydA/

https://www.instagram.com/p/B4qG3UMnKcr/