Who’s That Girl!? Germaine Peels

CREDITS: IG @germainepeels
Er zijn zoveel leuke dames in de wereld en veel daarvan hebben een Instagram page waar je U tegen zegt. Maar sommige meiden verdienen gewoon écht meer volgers, dus daar komen wij om de hoek kijken. Bij deze onze rubriek op maandag: Who’s That Girl!?

Vorige week: Dorise Rienhart

Je kan stoppen met zoeken naar jouw droomvrouw. Wij hebben de dame namelijk al voor je gevonden: Germaine Peels. Wát een plaatje is deze dame. Haar blonde haren, het ongelooflijke lichaam, haar poses voor de camera, de uitstraling die ze heeft en haar kledingstijl. Alles aan Germaine klopt en we kunnen er geen genoeg van krijgen.

Germaine Peels

Mevrouw Peels is een freelance model. Ze schittert regelmatig voor de camera en Germaine straalt een hele fijne vibe uit. Haar natuurlijke schoonheid maakt het voor iedere fotograaf een eitje om foto’s te maken. Met haar voor de camera kan een foto namelijk niet mislukken. Het lijkt namelijk alsof ze met de camera speelt.

Je snapt wat we bedoelen als je door haar foto’s aan het scrollen bent. Haar feed is helemaal on point. Daarom gaan we je niet langer lastigvallen met tekst. Geniet van je maandag, maar geniet vooral ook van Germaine.

https://www.instagram.com/p/B6OXT5igLKO/