Who’s That Girl!? Eva Holzl

CREDITS: IG @evaholzl
Er zijn zoveel leuke dames in de wereld en veel daarvan hebben een Instagram page waar je U tegen zegt. Maar sommige meiden verdienen gewoon écht meer volgers, dus daar komen wij om de hoek kijken. Bij deze onze rubriek op maandag: Who’s That Girl!?

Vorige week: Mary Braun

De ultieme combi? Wintersport en vrouwen! Daar kun je ons écht voor wakker maken. We bedanken daarom het algoritme van Insta op onze blote knieën, want de bloedmooie Eva Holzl kwam op onze tijdlijn terecht. Deze blonde snowboardchick gaat jouw maandag maken.

Eva Holzl

Eva bevindt zich in de categorie ‘droomvrouw’. Dat heeft ze te danken aan haar strakke lijntje, aanstekelijke glimlach én levensvreugde. In de zomer laat ze zichzelf graag zien in bikini,  terwijl ze in de winter elke piste soldaat maakt.

Naast dat Eva als model het wintersportmerk Dope op de kaart zet, studeert ze International Business & Luxury Branding. Ze surft, business wise, dus niet alleen op haar knappe koppie. Hoe ze aan haar schoonheid komt? Wij denken dat het komt door de mix van het Italiaanse en Noorse bloed dat door haar aderen stroomt.