Who’s That Girl?! Elizabeth Jamrozy

CREDITS: IG @elizabethjamrozy
[a>powerkit_alert type=white ]Er zijn zoveel leuke dames in de wereld en veel daarvan hebben een Instagram page waar je U tegen zegt. Maar sommige meiden verdienen gewoon écht meer volgers, dus daar komen wij om de hoek kijken. Bij deze onze rubriek op maandag: Who’s That Girl!?

Vorige week: Malia Ward[/powerkit_alert]

Elizabeth Jamrozy

Denk je even af te koelen van dat warme weer, staat er weer een ‘Who’s That Girl’ voor je klaar. Met deze keer Elizabeth Jamrozy in de hoofdrol. Elizabeth is oorspronkelijk afkomstig uit East Lansing, Michigan. Haar familie verhuisde in 2007 van Michigan, naar haar huidige woonplaats Las Vegas, Nevada. Zonder maar al te veel poespas is het een unieke meid met een pure uitstraling.

Zoals bijna elke bloedmooie vrouw was het bij Elizabeth ook vrij snel duidelijk wat haar inkomstenbron ging worden. Zo heeft ze een carrière opgebouwd bij het grote modellenbureau Elite Model, waarvoor ze de gehele wereld afrijst. Om in shape te blijven is ze dan ook vaak te vinden in de sportschool. Maar los daarvan kunnen we wel stellen dat het moeder natuur wederom gelukt is om een pracht plaatje op de wereld te zetten.

Wil je Elizabeth van haar beste kant zien? Kijk dan even mee amigo’s…….

LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
Weekend Desires #338
Grandioos. Het is vrijdagmiddag. En dat vinden we grandioos: meer kunnen we er ook niet van maken, toch? View this post on Instagram A post shared by…