Who’s That Girl?! Elisha en Rennee Herbert

CREDITS: IG @reneeherbert_
[a>powerkit_alert type=white ]Er zijn zoveel leuke dames in de wereld en veel daarvan hebben een Instagram page waar je U tegen zegt. Maar sommige meiden verdienen gewoon écht meer volgers, dus daar komen wij om de hoek kijken. Bij deze onze rubriek op maandag: Who’s That Girl!?

Vorige week: Bree Kleintop[/powerkit_alert]

Elisha en Rennee Herbert

Het is weer maandag en dat betekent weer een weekje bikkelen totdat we mogen genieten van het weekend. En hoe begin je de week nou beter dan met de Australische tweelingzusjes Elisha en Rennee Herbert. Bij het zien van deze dames is het vrij duidelijk waarom zij hun brood verdienen met een modellen carrière.

Elisha en Rennee hebben allebei meer als een miljoen volgers op Instagram. Het is dan ook niet gek dat verschillende merken staan te springen om een samenwerking met ze aan te gaan. Tijdens hun professionele carrière als model verdiende de gezusters Herbert al op zeer jonge leeftijd een flink salaris. Momenteel zijn ze getekend bij Elite model. Beide zusjes staan voornamelijk model voor bikinimerken, dus dan weten we wel hoe laat het is he mannen……