Who’s That Girl!? Britt en Bo Mink

CREDITS: IG @brittmink
Er zijn zoveel leuke dames in de wereld en veel daarvan hebben een Instagram page waar je U tegen zegt. Maar sommige meiden verdienen gewoon écht meer volgers, dus daar komen wij om de hoek kijken. Bij deze onze rubriek op maandag: Who’s That Girl!?

Vorige week: Dayenne Huipen

Wij presenteren u dé mooiste zusjes van het land: Britt en Bo Mink. De twee beeldschone dames delen graag pics op Insta en kunnen het zo op het eerste oog goed samen vinden. Ze schromen er niet om hun sprankelende ogen te laten zien aan ons. En man, daar mogen we onze handen voor dichtknijpen.

Britt en Bo Mink

Hoeveel schoonheid kun je in de genen hebben? Als we normaal gesproken een mooie dame zien zijn we al afgeleid, maar als we dubbel zien dan denken we dat er iets mis is. Toch is dat bij deze dames niet het geval. De zusjes Mink hebben een hele toffe uitstraling en zijn gezegend met een body waar je u tegen wil zeggen.

We gaan je niet langer lastigvallen met tekst. De foto’s zeggen veel meer over de schoonheid van deze dames. Britt en Bo delen – gelukkig – niet alleen maar foto’s als ze samen zijn. Soms staan ze er alleen ook héél goed op. Vandaar dat dat we die foto’s ook voor je hebben geselecteerd. Graag gedaan!

LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
Weekend Desires #338
Grandioos. Het is vrijdagmiddag. En dat vinden we grandioos: meer kunnen we er ook niet van maken, toch? View this post on Instagram A post shared by…