Who’s That Girl!? Abbey Hoes

CREDITS: IG @abbeyhoes
Er zijn zoveel leuke dames in de wereld en veel daarvan hebben een Instagram page waar je U tegen zegt. Maar sommige meiden verdienen gewoon écht meer volgers, dus daar komen wij om de hoek kijken. Bij deze onze rubriek op maandag: Who’s That Girl!?

Vorige week: Julia Kammerer

Vandaag gaan we dé crush van onze redactie in het zonnetje zetten: Abbey Hoes. De wonderschone actrice die je wellicht op het witte doek hebt zien schitteren. Ze werkt al een tijdje aan haar portfolio en Abbey zit niet stil.

Mevrouw Hoes heeft niet voor niks twee Gouden Kalveren in haar prijzenkast staan. En ze houdt het niet alleen bij acteren. 4 december is namelijk haar eerste album verschenen: Red Wine & Cigarettes.

Abbey Hoes

Kort gezegd vinden wij Abbey gewoon één van de mooiste actrices uit ons kikkerlandje. Ze heeft gewoon een special touch. Probeer maar eens langer dan vijf seconden in haar ogen te kijken zonder jezelf te verliezen.

Ga er maar eens goed voor zitten en geniet van de bloedmooie insta-feed van onze Abbey Hoes. Beloof ons ook alsjeblieft dat je niet van je stoel valt. Wij vielen letterlijk en figuurlijk voor d’r. Enjoy your view.

https://www.instagram.com/p/CCwDiIHhbcI/

https://www.instagram.com/p/CBve94FBiwk/

https://www.instagram.com/p/CIV6SPUBpjy/