Deze dingen doen vrouwen als ze verliefd zijn

CREDITS: Foto: Screenshot Once Upon a Time in Hollywood | Columbia TriStar Motion Picture Group

Een vrouw is soms net zo moeilijk te peilen als het oliepeil van een auto, terwijl je geen auto hebt. We snappen de dames gewoonweg vaak niet. Vind de dame in kwestie je nu leuk óf is ze gewoon vriendelijk? Verliefd zijn is een vak apart. Het gevoel waarbij de vlinders door je buik heen fladderen, je niks meer kunt eten, je alles door een roze bril ziet en je een bom aan hormonen bent.

Daarnaast, wanneer we het op de dames betrekken, zijn verliefdheid en het woord ‘onbegrijpelijk’ onlosmakelijk met elkaar verbonden. Er zijn namelijk een aantal typische dingen waar vrouwen wel een handje van hebben wanneer zij door Cupido zijn geraakt. Dit zijn negen dingen die vrouwen doen als ze verliefd zijn. Thanks us laterrrrr.

Vrouwen doen deze dingen als ze verliefd zijn

1. Praten, praten en nog eens praten

Wanneer vrouwen verliefd zijn willen ze het liefst dag in dag uit over diegene praten. Tegen haar vriendinnen, moeder, buurvrouw en iedereen die het maar wil horen. Het liefst vertelt ze het verhaal ook nog een tweede keer. En een derde.

2. Dagdromen

In haar gedachte verzint ze allerlei romantische, maar onmogelijke scenario’s met de persoon in kwestie. Ze heeft daarnaast de bruiloft al gepland en de kindernamen al bedacht. Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen. *zwijmel*

verliefd
Foto: MAX LIBERTINE

3. Foto’s opzoeken

Heel de dag lang stalkt ze de Instagram pagina van degene op wie ze verliefd is. Zo kan ze bij de foto’s lekker wegzwijmelen en kijken ‘hoe hij er ook al weer uit zag’. Alsof ze dat zomaar zou vergeten.

4. Mooi aankleden als ze verliefd is

Mooie vrouwen willen zichzelf mooi aankleden. Maar, wanneer ze verliefd zijn, is dit nog even een graadje erger. Een week van tevoren wordt een outfit bedacht. Gedurende de week wordt hij naar alle vriendinnen doorgestuurd ter goedkeuring. Ze wil er graag goed voor degene uit zien en daar gaat heel wat voorbereiding aan vooraf.

5. Hard to get

Waar sommige vrouwen zich volledig overgeven aan iemand wanneer ze verliefd zijn, slaan anderen het over een andere boeg: hard to get spelen. Deze tactiek wordt toegepast wanneer ze eigenlijk al lang weet dat ze diegene ziet zitten, maar het nog even voor zich wil houden. Zo blijft het nog voor een iets langere tijd spannend. Gewoon om een beetje plagen en te kijken hoe de ander daarop reageert.

6. Vriendinnen om bevestiging vragen

De vriendinnen zijn het grootste slachtoffer als een van hen verliefd is. Er wordt 24/7 om bevestiging gevraagd of ze hem wel echt leuk vinden en of zij en hem goed bij elkaar passen. Op de vragen wordt na de tiende keer maar gewoon braaf ‘ja’ geknikt. Dan zijn ze er eindelijk vanaf.

verliefd, Deze dingen doen vrouwen als ze verliefd zijn
Foto: Roberto Nickson

7. Naar plekken gaan waar jij ook bent

Wanneer een vrouw te horen krijgt dat haar lover op stap is, arriveert ze op magische wijze een half uur later ook in dezelfde kroeg. Goh, wat een toeval zeg! Een verliefde vrouw wil geen kans mislopen om degene te zien en zal daarom geheel ‘toevallig’ naar dezelfde plekken gaan.

8. Geïnteresseerd

Als een persoon in love is , gaat de volledige interesse uit naar de ander. Bij vrouwen is dit niet anders. Ze willen alles weten en vinden alles wat deze persoon vertelt ontzettend grappig of interessant. Terwijl dat waarschijnlijk eigenlijk helemaal niet is.

9. Aanraken

Wanneer een vrouw geneigd is om iemand veel aan te raken, voelt ze zich op haar gemak. Zeker wanneer ze verliefd is, zoekt ze zo vaak mogelijk deze affectie op. Het liefst zit ze eigenlijk heel de dag aan hem geplakt, maar ze weet zich te beheersen.

verliefd, Deze dingen doen vrouwen als ze verliefd zijn
Foto: Vitae London