Surfchick Victoria Vergara ademt tropische schoonheid

CREDITS: IG @victoriavergara

Ver in de zuidelijke tropen is de wereld vaak het mooist. En dat niet alleen, als we dames als Victoria Vergara zien, dan kunnen we wel stellen dat de dames er ook het mooist zijn.

Victoria Vergara is onze wet dream

Victoria Vergara, geen zus van Sofia trouwens al doet de schoonheid dat wel vermoeden, is dan ook zonder twijfel onze wet dream. En dat mag je vrij letterlijk nemen, want deze dame is bijna 24/7 in het water te vinden. Op haar vierde begon Victoria al te surfen op het eiland waar ze opgroeide, en op haar veertiende werd ze verheven tot ‘modelsurfster’. Sindsdien reist ze heel de wereld over om te surfen én te modelleren. Een paar jaartjes terug bezocht de dame nog ons kikkerlandje voor een shoot met O’Neill. Zonde dat we daar nu pas achter komen.

Beauty and the brains

Wanneer deze prachtdame geen surfboard in haar handen heeft, is het wel een boek of een pen: Victoria heeft namelijk niet alleen de beauty, maar ook nog eens de brains. De dame die opgroeide in Reunion en New Caledonia heeft recent een Journalistiek-diploma achter haar naam mogen schrijven en schrijft al langer over verschillende culturen en reizen die ze heeft meegemaakt. National Geographic is haar droom, maar Victoria, bij ons is voor jou altijd wel een plekje vrij.

Oké, wij hebben wel weer genoeg geluld. De foto’s spreken voor zich.