Suzanne Schulting wint Instagram met ultieme vakantiekiekjes

CREDITS: IG @suzanneschulting

Een aantal maanden geleden liet ze niets heel van de Chinese shorttrackbanen, nu doet ze precies hetzelfde met Instagram. En dan hebben we het natuurlijk over Suzanne Schulting! Vier jaar geleden pakte ze in Korea al goud op de 1000 meter, en dat deed ze nu in China nog maar eens. En dan ook nog een zilveren medaille op de 500 meter en goud op de shorttrack relay. Dat je na zo’n succesvolle campagne wel een vakantie kunt gebruiken, snappen wij maar al te goed.

Carrièreswitch voor Suzanne Schulting?

Dat is dus ook precies wat Suzanne in gedachte had. Want hoeveel ze waarschijnlijk ook van schaatsen houdt, op een gegeven moment is iedereen toch wel even klaar met kou en ijs. Vandaar dat ze haar schaatsen even aan de wilgen hangt, en de surfplank tevoorschijn tovert in het heerlijk zonnige Aruba. En daar maakt ze geen geheim van.

Als sport eenmaal in je bloed zit, krijg je het er ook met geen mogelijkheid uit. Zelfs op vakantie kan ze zich niet bedwingen, en dat is toch stiekem ook gewoon heel mooi! Once an athlete, always an athlete. Zwemmen, surfen, noem het maar op. Wij zijn benieuwd of ze over een kleine vier jaar weer de schaatsen onderbindt.

Vakantiekiekjes

Zoals gezegd maakt ze dus geen geheim van haar vakantie in het zonovergoten Aruba. Ze deelt met ons haar mooiste vakantiekiekjes. Aan haar foto’s en captions te zien heeft ze het prima naar de zin! Kijkt u zelf.

 

LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
Weekend Desires #338
Grandioos. Het is vrijdagmiddag. En dat vinden we grandioos: meer kunnen we er ook niet van maken, toch? View this post on Instagram A post shared by…