Zo breng je haar tot het ultieme hoogtepunt in no time

CREDITS: Bigstock

Laten we eerlijk zijn: het is een hele opdracht om een vrouw klaar te laten komen. Je bent dan ook echt een ware held als je deze skill bezit. Het vrouwelijk orgasme is in het echt wat complexer dan op je vertrouwde beeldscherm. Telkens de Big O missen zal haar seksueel gefrustreerd achterlaten, en dat is allesbehalve bevorderlijk voor je relatie. Maar no worries! Wij zullen je de beste tips geven om haar in 15 minuten tot een geweldig hoogtepunt te brengen.

Met deze tips bezorg je haar een spetterende avond (no pun intended)

Voor deze operatie heb je niet alleen de juiste skills nodig, maar ook het nodige doorzettingsvermogen. Hoe cliché het ook klinkt, practice makes perfect. Als je sceptisch bent over het feit dat 15 minuten te kort is, dan heb je het mis.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat het 13.41 minuten duurt om een vrouw tot haar hoogtepunt te brengen. De ideale vrijpartij is 7 tot 13 minuten. Bovendien blijkt uit wetenschappelijk onderzoek ook dat de meeste koppels een seksduur van 10 tot 30 minuten veel te lang vinden.

Kortom, een lange vrijpartij hoeft niet per se te betekenen dat het goed is.

Hoogtepunt-2
Foto: We-Vibe WOW Tech

1. Een goed begin

Allereerst moet je niet teveel te veel focussen op het orgasme. Een goed begin is het halve werk; de seks begint bij het zoenen. Het zorgt ervoor dat je meisje kan ontspannen. Door rustig en gepassioneerd te zoenen ontstaat er een lagere productie van cortisol, beter bekend als het stresshormoon in ons lichaam. Pro tip: maak gebruik van haar erogene zones.

2. Teasen

Je heb het vroeger vast wel eens gehoord: ‘Meisjes plagen, kusjes vragen.’ Dit gezegde is nu je volwassen bent ook van toepassing. Als je haar teased geef je haar een relaxed gevoel en kan ze zich helemaal laten gaan. Het is belangrijk om hierbij vooral je handen en mond te gebruiken, ga niet direct over op seks. Dit is de key om haar helemaal gek te maken.

3. Down under

De meeste seksuologen zeggen dat voorspel de beste manier is om de vrouw een orgasme te geven. Onderzoekscentrum Master & Johnson institute heeft de wereld van orale verwennerij in kaart gebracht. Bij maar liefst 80% van de onderzochte vrouwen kwam het hoogtepunt tijdens het oraal bevredigen.

Hierbij is het belangrijk dat je tijd neemt. Als een hond tekeer gaan zal geen succes opleveren. Je heet toch geen Lassie? Keep in mind: het draait niet om de eindbestemming, maar om de weg ernaar toe. Touché.

Hoogtepunt-3
Foto: Bigstock

4. Het echte werk

Eindelijk, je mag aan het echte werk gaan beginnen.

Volgens onderzoek is de duur van de seks (nog steeds) belangrijker dan een halfuur zoenen en teasen. Het is belangrijk om uit te vinden welke standjes voor jullie zijn gemaakt. Als je het rustig aan opbouwt door verschillende dingen te proberen, dan merk je vanzelf of het de goede kant op gaat.

5. Eindstreep

Ondertussen zouden nu de krassen op je rug moeten staan, terwijl de buurman al tig keer heeft aangebeld in verband met geluidsoverlast. Dit is een goed teken, maar dat betekent niet dat je klaar bent. Keep on going! 

Als je eenmaal een goed standje hebt gevonden dan moet je niet te snel over springen op een andere. Dan is al je harde werk voor niets geweest. Vrouwen laten niet voor niets merken dat ze het lekker vinden wat je doet. De eindstreep is nabij ga door waarmee je bezig bent. Jouw vriendin, scharrel, one-night-stand of whatever zal je magische trucjes eeuwig dankbaar zijn.

seksstandjes
Foto: Walid Riachy