Who’s that girl!? Tammy Hembrow

CREDITS: IG: @tammyhembrow
[a>powerkit_alert type=white ]Er zijn zoveel leuke dames in de wereld en veel daarvan hebben een Instagram page waar je U tegen zegt. Maar sommige meiden verdienen gewoon écht meer volgers, dus daar komen wij om de hoek kijken. Bij deze onze rubriek op maandag: Who’s That Girl!?

Vorige week: Nicola[/powerkit_alert]

Tammy Hembrow

Afgelopen weekend was voor velen weer een moment om tot jezelf te komen. Helaas is het alweer maandag en jeetje wat is die zwaar!  Maar geen zorgen mannen, Manify heeft weer de wekelijkse who’s that girl!? voor je om de maandag door te komen. Deze keer is het de Australische schone Tammy Hembrow.

Met meer dan 9 miljoen volgers op Instagram en 1 miljoen abonnees op YouTube, is de 24 jarige Tammy Hembrow een gewilde persoonlijkheid op sociale media geworden. De in Australië geboren blogger en fitness expert is tevens moeder van twee kinderen. Man man man…. wat een milf!

Oordeel zelf……

LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
Weekend Desires #338
Grandioos. Het is vrijdagmiddag. En dat vinden we grandioos: meer kunnen we er ook niet van maken, toch? View this post on Instagram A post shared by…