Sarah Jo-Ann is onze nieuwe Nederlandse crush

CREDITS: IG @sarahwattimena

Soms loop je iemand tegen het lijf die zo ver ‘out of your league’ is, dat je eigenlijk een compleet andere sport aan het doen bent.

Nou, zo’n dame hebben wij in de vorm van Sarah Jo-Ann dus weer voor je gevonden.

Sarah Jo-Ann is Nederlandse beauty pur sang

Goed, als je naar haar naam kijkt dan denk je dat Sarah rechtstreeks uit de suburbs van Londen is geplukt. En kijk je dan weer naar haar uiterlijk dan zou je toch ergens richting Sicilië gaan. Niks is minder waar, want we hebben hier gewoon te maken met een Nederlandse beauty pur sang. Sarah werd in Ede geboren, maar hé, als topmodel blijf je natuurlijk niet in het hart van Nederland hangen. Het Nederlandse model is dan ook vaak genoeg in Ibiza, New York of Parijs te vinden.

Beauty and the brains

Normaal is het beauty of the brains, maar bij Sarah gaat dat niet op. Zij heeft het namelijk allebei. In 2017 begon deze dame namelijk aan de studie Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam. Allright, na een jaartje stopte ze weer met haar studie omdat ze net een big contract had binnengesleept, maar dat is maar een detail. Het gaat het om het idee. Bovendien haalde ze in 2021 wel haar diploma voor Marketing and Communications in Fashion. Chapeau.

Heerlijke foto’s van Sarah op The Gram

Sinds haar negende staat ze al voor de camera. En dat is te zien, niet alleen op de magazines waar ze op verschijnt, maar ook op haar Instagram. Wij laten al dat moois natuurlijk niet voor onszelf, dus hebben wij de fijnste foto’s van Sarah maar eens op een rijtje gezet. Geniet ervan hè.

Vond je dit artikel interessant? Daar gingen we eigenlijk al wel vanuit. Check hier al onze artikelen over de mooiste dames ter wereld.

LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
Weekend Desires #338
Grandioos. Het is vrijdagmiddag. En dat vinden we grandioos: meer kunnen we er ook niet van maken, toch? View this post on Instagram A post shared by…