Kijkvoer: 12 x de 56-jarige Salma Hayek in badpak

CREDITS: Bigstock

Oh men, zeg de naam Salma Hayek hardop en iedere man met bloedvaten begint te stuiteren. De inmiddels alweer 56-jarige Mexicaans-Amerikaanse actrice blijft een droomvrouw pur sang. Een droomvrouw die graag een badpak aantrekt en dat gegeven showt met de wereld.

Wat een pech…

Salma Hayek is op haar best in een badpak

Mevrouw Hayek heeft alles om de uitspraak ‘HALLO! MIJN OGEN ZITTEN HIER HOOR!’ (in het Mexicaans, dan) dagelijks uit te schreeuwen. Ach, we zijn ook maar mensen, toch? De Instagramkiekjes die ze wekelijks online gooit winden er ook geen doekjes om. And we can’t complain…

Er zijn weinig betere dingen in de wereld

Ze deelt graag fijne, gevoelige plaatjes van vandaag de dag, maar ze knalt zo nu en dan ook een #tbt-foto op het socialmediakanaal. Een Salma Hayek in haar dertiger jaren is een beetje zoals… Tja, een beetje zoals rijden in een Ferrari 250 GT Berlinetta uit 1956. Of als je eerste slok van een The Macallan 72 Years Old in Lalique. Er zijn gewoon niet veel betere dingen in deze wereld.

Salma timmert dus al lang aan de weg in de film scene. In ’93 maakte ze al haar debuut en de teller staat nu op meer dan 30 Hollywood-films. Tussen haar rodeloperlooks door schittert ze dus graag in badkleding. Dat snappen we met zo’n lichaam en we mogen Instagram bedanken dat ze zo’n mooi platform bieden. In deze situatie, tenminste.

Omdat we graag samen foto’s kijken: we schotelen je de beste badpakfoto’s voor van de 56-jarige Salma Hayek. De uitspraak ‘Dat zou ik haar niet geven…’ was nog nooit zo accuraat.

Source:
Bigstock