Rose Bertram als Marilyn Monroe ownt Festival de Cannes

CREDITS: IG @rose_bertram | IG @aichaabdoun

Vriend, hold your horses. Je kan stoppen waar je mee bezig bent, want jouw dag wordt zo gemaakt. Niemand minder dan Rose Bertram heeft namelijk zojuist Instagram gebroken, op de meest stijlvolle manier die je kan bedenken. Als the one and only Marilyn Monroe heeft ze de rode lopen van Festival de Cannes volledig gesloopt. Wát een plaatjes.

Rose Bertram als sexy Marilyn Monroe: wát een beelden

Tijdens de 74e editie van het prestigieuze internationale filmfestival heeft de Belgische schoonheid ie-der-een stilgekregen. Alle celbes die die geil worden van/voor de camera komen naar Zuid-Frankrijk, maar Rose gaat er met alle aandacht vandoor. Zij is de dame die er dit jaar met kop en kont bovenuit steekt. Kijkt u zelf maarrrrr:

Lady in Red

Als Lady in Red maakt ze iedere man met een hartslag gek. Bij haar Insta-post schrijft ze: “On my way to The Story of My Wife Screening.” Man, daar hadden we graag naast gelopen.

Bij haar tweede post benoemt Rose voor het eerst Marilyn Monroe. Als caption laat ze weten: ”Marilyn Monroe made me do it.”  Met een klein hartje erachter, natuurlijk. Wij weten het zeker, mevrouw Monroe zal trots zijn. Dit is een ode aan haar schoonheid.

En we hebben het al een keer eerder gezegd, maar we benoemen het nog een keer. We zijn een beetje jaloers Gregory van der Wiel. Hij mag Rose namelijk zijn vriendin. Toch zijn we ook trots. Greg, high five voor jou!

LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
Weekend Desires #338
Grandioos. Het is vrijdagmiddag. En dat vinden we grandioos: meer kunnen we er ook niet van maken, toch? View this post on Instagram A post shared by…