Renee Murden is Australia’s finest

CREDITS: IG @reneemurden

Soms zie je dames waardoor je mond even openvalt. En dat is zeker weten het geval als jij Renee Murden, oftewel Australia’s finest, voor je oogdoppen geschoteld krijgt.

Renee Murden bewijst dat classy héél sexy is

Deze dame, geboren in Australië dus, is met haar donkerbruine lokken en zeeblauwe ogen namelijk onweerstaanbaar voor iedere man. En al helemaal als je bedenkt dat Renee een ware classy lady is. Daar waar menig model op The Gram vaak nét iets te weinig overlaat voor de verbeelding, houdt Renee het altijd netjes. Maar saai? Dat zeker niet. Het model is hét bewijs dat classy ongelofelijk sexy is.

Wereldwijd bekend binnen no-time

Dat is ondertussen meerdere mensen absoluut niet ontgaan. Ondertussen heeft Renee al 300K volgers op La Gram, en wordt ze gerepresenteerd door Karin Models in Parijs en MGMT Industry uit Los Angeles. Bovendien zit haar management in Beverly Hills, dan weet je zeker dat je goed bezig bent als model zijnde. Naast haar modellenwerk, is Renee vijf dagen per week in de sportschool te vinden. En dat zie je. Wij brengen dan ook maar al te graag aan een ode aan deze prachtige fitchick met de fijnste foto’s die op haar Instagram staan. Onze dag kan in ieder geval niet meer stuk.

Vond je dit artikel interessant? Wij in ieder geval wel. Check hier alle artikelen over de knapste dames van onze aardbol.

Source: