Droomvrouw-alert! Deze Amerikaanse gaat viral als the queen of axe throwing

Een droomvrouw-alert voor alle mannen met gevoelens voor axe throwing én vrouwen. De Amerikaanse Ashley Change gaat viral als The Queen of Axe Throwing. Ze kan de tofste tricks met haar bijl, en dat heeft haar al meer 200K volgers op TikTok opgeleverd. Meer dan terecht als je het ons vraagt, want wat zij kan is buiten proporties. Daar kan menig man met een grote mond alleen maar van dromen.

Ashley Change: Queen of Axe Throwing

Ashley opereert online als attagirl_axesDe pittige tante plaatst dagelijks bijlwerpvideo’s en daar word jij als man blij van. Voor ‘Ash’ geen wijntje op het terras met een oversized zonnebril. Nee, deze droomvrouw maak je gelukkig met een bijl, een bullseye en taco’s. Nu blijkt maar weer dat de wonderen de wereld nog niet uit zijn…

Onderneemster pur sang

Ashley Change heeft slim gebruikgemaakt van haar talent en doorzettingsvermogen. Ze heeft de kracht van socialmedia-kanalen ingezet om dollars binnen te harken. Zo heeft ze besloten om merchandise op de markt te brengen. Daarnaast werkt ze samen met grote jongens zoals Cold Steel voor extra views. Deze vrouw verdient écht een medaille, toch?

We hebben haar tofste video’s op een rijtje gezet. Sit back, relax en laat je mond een paar keer openvallen. ‘Ash’ gaat je dag weer vele malen beter maken.