Kijkvoer: techno-dj Olive Angus maakt je dag

CREDITS: IG @oliveangus

Dat we in het weekend blij worden van techno is een understatement. Maar als we de BPM’s dan ook nog krijgen van de bloedmooie Olive Angus, dan is onze dag écht gemaakt.

En die van jou ook. Mocht je nu niet in staat zijn om haar binnenkort live te aanschouwen: no worries. Op Insta blijft ze met liefde en plezier fijne pics. Eén ding is zeker: deze dame weet hoe je socialmedia-aandacht genereert.

Olive Angus

Olive Angus zweeft op en neer tussen Amsterdam en Monaco. Geen verkeerde steden om te vertoeven, maar waar ze serieus blij van wordt: chillen. Het liefst ín bikini, óp het strand. Over het algemeen niet zo spannend, alleen toch weet Olive met elke post raak te schieten.

Kijkvoer

Inmiddels staat de teller door haar plaatjes op 70K volgers. Niet gek, maar van ons mag die teller nog wel even wat oplopen. Daarom laten we hier haar beste zien, waardoor jij meteen op zoek gaat naar de ‘volg-button’. Een beetje zoals we dat deden in onze hoogtijdagen van onze rubriek Who’s That Girl!?  Het geeft ons weer nostalgische gevoelens, en voor nu levert het jou een glimlach op. Win-win, toch?

Source:
LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
Weekend Desires #338
Grandioos. Het is vrijdagmiddag. En dat vinden we grandioos: meer kunnen we er ook niet van maken, toch? View this post on Instagram A post shared by…