Onderzoek spreekt: dit zijn officieel de mooiste vrouwen van 2022

Het is weer zover. Champagne-poppen, oliebollen eten en het kerstdiner zitten erop. En ondertussen zijn de eerste goede voornemens voor het nieuwe jaar alweer gesneuveld. Eén voornemen houden we met fier aan kop: de balans opmaken van de mooiste vrouwen van het afgelopen jaar.

Officieel de allermooiste vrouwen

Al sinds 1990 doen TC Candler en The Independent Critics goede zaken. Met hun prestigieuze lijst van de knapste koppies van het afgelopen jaar weten ze al vele jaren ontelbare views te pakken.

Geen makkelijke job, wel een uiterst vermakelijke. The Independent Critics zijn zoals de naam al zegt volledig onafhankelijk te werk gegaan. Door weg te kijken voor de populariteit is de lijst volledig gebaseerd op schoonheid, klasse en stijl van de moderne wereld. Zo zijn de experts aan de haal gegaan met de miljoenen inzendingen uit de afgelopen jaren om de 200.000 gegadigden terug te brengen naar een krappe 100 beauty’s. En wat blijkt, de hedendaagse schoonheid diende tenminste te voldoen aan stijl, elegantie, klasse, passie, plezier en natuurlijk een dosis originaliteit. Met de mooiste vrouwen uit meer dan 50 landen is dit dé lijst om je nieuwe verleiding in het vizier te krijgen. Check ze dan ook allemaal voor een lading schoonheid, kijkplezier en vooral veel hidden gems.

Onder de video vind je nog ons lijstje met absolute winnaars én de vrouw die het dit jaar is geworden. 

De absolute winnaars

Het kijkplezier zelf gaan we je natuurlijk absoluut niet onthouden. Alleen dat neemt niet weg dat er een aantal parels extra in het zonnetje gezet mogen worden. Simpelweg omdat ze je ogen doen glunderen of een opmerkelijke verschijning in de lijst vormen. En laat dat nou voor niemand een ramp zijn…

Lily Collins – nr. 100

Met haar ongekende successen in de hitserie Emily in Paris heeft ze Netflix al veroverd. Nu miss Paris haar opwachting voor de 12e keer mag maken in deze lijst, is het tijd voor wat extra aandacht. En die krijgt ze van ons.

Margot Robbie – nr. 96

Heeft deze ‘klassieker’ überhaupt nog een introductie nodig? Al voor de achtste keer heeft deze dame het tot de top 100 mooiste vrouwen weten te schoppen. Al vele rode lopers, filmscènes en fotografen heeft ze omvergeblazen. Van Margot Robbie krijgt niemand genoeg.

Ana Maria Markovic – nr. 94

Maak kennis met mevrouw Markovic. De droomvrouw van elke man en liefhebber op aarde. Over haar looks valt te twisten, maar omdat ze ook nog eens de voetbalvelden onveilig maakt, is deze Kroatische dame absoluut werk voor de derde helft…

Sydney McLaughlin – nr. 90

Over topsporters gesproken… Deze pijlsnelle dame is niet alleen één van de snelste op aarde, maar ook nog eens één van de mooiste. Wanneer je topprestatie na topprestatie weet te boeken en ook nog eens zulke looks in huis hebt, dan krijg je van ons een schouderklopje. Of twee.

Sydney Sweeney – nr. 60

Gelukkig raakt blond nooit uit de mode. Deze charmante dame weet als actrice en model hoe ze de camera’s voor zich moet winnen. En met resultaat:

Gal Gadot – nr. 12

Nogmaals een iets bekendere dame. Want wie kent haar nou niet. Met 93,3 miljoen volgers en een plekkie nét buiten de top 10 worden we nogmaals herinnerd dat schoonheid niet vergaat. Wat een Wonder Woman.

Lisa – nr. 3

Bekend als de vrolijkste dame op aarde, maar ze heeft meer in haar repertoire. Met Blackpink zet ze namelijk de muziekwereld ondersteboven en dankzij haar looks gooit deze dame hoge ogen, volgens de kenners.

Nancy Jewel McDonie – nr. 2

De Koreaans-Amerikaanse charmes van Nancy Jewel McDonie hebben haar naar een tweede plaats in de lijst gegooid. Deze zangeres en fotoster zal in Europese sferen minder bekendheid vangen als in haar vaste domein. Maar wie weet komt daar dit jaar wel rigoureus verandering in.

Jasmine Tookes – nr. 1

Uiteraard mag de winnares van de lijst mag absoluut niet ontbreken. Jasmine Tookes is dé pittige dame die je op je netvlies gebrand moet hebben. Deze hartendief is officieel verkozen tot mooiste vrouwen ter wereld. Dit besluit in twijfel nemen kan, maar is wel akelig moeilijk om te onderbouwen. Vraag dat maar aan haar talloze pics op The Gram.

Check ook: Dit zijn de mooiste vrouwen ter wereld, volgens de wetenschap

Source:
YouTube, TC Candler
LEES OOK
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de állermooiste dames van het moment: View this post…
Weekend Desires #342
Er staat weer een heerlijk EK-weekend voor de deur. Vier het met onze WD. View this post on Instagram A post shared by Rafael Moura (@rafael_moura) View…
Weekend Desires #341
Magnifique! Het is weer weekend en dat vieren we. Breng jezelf wat warmte toe met de mooiste dames van The Gram: View this post on Instagram A…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…