Video: hockeyster Noor Omrani schittert in stijlvolle morning shoot

CREDITS: Jasper Loeffen

Op de cover van MANIFY Magazine #5: de rijzende hockeyster Noor Omrani.

Normaal gesproken sleurt, vliegt, scoort, wint, verliest, pusht en geniet ze op de beste hockeyvelden ter wereld. Dat doet ze met verve, maar waar ze ook érg goed in is: prijken in een morning shoot, en haar verhaal delen met de wereld. Meteen álles zien? Hier kun je het magazine bestellen én vinden waar je het ‘offline’ kunt kopen. 

Kijkvoer: Noor Omrani voor MANIFY Magazine

In ons vijfde magazine van papier vertelt ze over haar opkomst als hockeyster en nu in de wereld van social media. Onder andere de hoeveelheid aandacht die ze nu krijgt komt ter sprake. ‘Ik ben niks veranderd. Misschien wat rustiger, wat minder stekelig, maar nog steeds dezelfde Noor.’

MANIFY Magazine #5 bestellen

Het zeer open interview wordt vergezeld met classy foto’s. Als een wervelwind met stick beantwoordt ze de vragen. Een aantal keer voegt ze aan het eind van haar antwoord toe: snap je? Het is symbolisch voor haar energie en passie. Normaal gesproken is ze de beangstigende spits, nu de stijlvolle dame. Een tikkeltje anders, maar het past eigenlijk wel helemaal in het straatje. ‘Van de buitenkant ben ik misschien wel een meisje-meisje, maar van de binnenkant ben ik echt een jongen,’ schetst ze onder meer.

Naast het coverinterview met Noor vind je nog véél meer in MANIFY Magazine #5. Met onder anderen Eljero Elia en Paul Sinha aan het woord, reisreportages, fashion updates en meer.