Nieuwe trend op Instagram: No Bra Club

CREDITS: No Bra Club

In de jaren ’60 besloten alle vrouwen bij wijze van statement hun BH’s aan de wilgen te hangen of zelfs te verbranden. Een mooie statement vinden we, al moet je er natuurlijk niet aan denken dat jou moeder dat dus ook deed!

Anyway, deze trend blijkt een tweede leven te worden ingeblazen. Enkele jaren geleden zagen we dat vrouwen hun borsten liever los in de kooi hadden hangen, maar dit was meer door fashion-overwegingen. Dit keer draagt dat er wellicht ook aan bij, maar is het wederom om een statement te maken. Volgens The New York Post wordt 2018 hét jaar dat vrouwen meer dan ooit gaan uitdragen dat ze geen BH’s meer nodig hebben.

Oké, oké…

#freethemtits

Vrouwen zouden zich gevangen voelen in BH’s en zouden hun borsten ook graag eens vakantie geven. Dat zien we ook terug in de bralette-trend. Maar #freethemtits en #nobraclub gaan net een stapje verder.

Je hebt onze aandacht…

“Because women are modern art” – No Bra Club

BH-loze vrouwen nemen momenteel het internet, en dan met name Instagram, over met de hashtag #nobraclub. Crop tops van het Australische merk No Bra Club spelen hier vaak de hoofdrol in. En nu wordt het interessant, want vooral modellen en influencers wagen zich aan deze trend. En dat ziet er dan direct een stuk appetijtelijker uit. Dat kon in de 60’s zeker niet iedereen zeggen!

Beeld zegt gelukkig meer dan 1000 woorden…

https://www.instagram.com/p/BeEWbTdHmu2/?taken-by=lyndseybrumpton

https://www.instagram.com/p/BeFMGiMhvDl/?taken-by=thenobraclub

https://www.instagram.com/p/BeKqcKuHeMY/?taken-by=lunaluxeuk

https://www.instagram.com/p/BeH6stNBL3m/

https://www.instagram.com/p/BcwN741Bn6V/?taken-by=thenobraclub

https://www.instagram.com/p/BeI4lR7A4eD

https://www.instagram.com/p/BeIWm6WgHSS

https://www.instagram.com/p/BeEqEkHhISN/?taken-by=thenobraclub

https://www.instagram.com/p/Bd22wpzFD_C