Naomy van Beem is de nieuwe vriendin van Rico Verhoeven

CREDITS: IG @naomyvanbeem

Een tijdje geleden spraken we haar en schreven we al eens vaker over haar in onze Fitgirl Friday interviews én in Who’s That Girl, Naomy van Beem. Nu komt ze door een andere reden weer volop in het nieuws. Een prima moment om haar nog eens de revue te laten passeren!

Naomy van Beem
Foto: IG @naomyvanbeem

Is Naomy van Beem de nieuwe vriendin van Rico Verhoeven?

De geruchten gaan dat ze samen is met Rico Verhoeven. Rico, die eerder dit jaar na 13 jaar brak met Jacky Duchenne, is op een festival gespot met de sportieve blonde Naomy van Beem. En wij snappen hem wel! In het interview dat we met de trotse moeder en onderneemster hadden antwoordde ze op de vraag hoe haar perfecte man er uitziet:

“Deze vraag wordt mij wel vaker gesteld. Heel cliché: ik val niet op Quasimodo, maar zijn karakter geeft wel echt de doorslag. Is hij knap dan is dat heel mooi meegenomen, maar de innerlijk is toch wel  de doorslaggevende factor. Ik zoek uiteindelijk geen Mister Perfect, maar wel iemand die zijn mannetje kan staan, loyaal en gezellig is en mee kan gaan in mijn wereldje, waar plezier voorop staat. Je uiterlijk zal veranderen, maar je innerlijk zal altijd hetzelfde blijven, mits iemand daar goed mee weet om te gaan.”

Dat Rico iemand is die zijn mannetje kan staan lijkt me wel duidelijk. Volgens het management is er op dit moment geen spraken van een officiële liefdesrelatie, maar we  wensen ze in ieder geval al het geluk van de wereld toe.