Scandinavische schoonheid: de 8 mooiste vrouwen uit Zweden

CREDITS: Samuele Giglio

In het mooie Zweden, officieel het Koninkrijk Zweden, is het relatief gezien niet warm. Tóch krijgen wij het er wel warm van. Ten eerste omdat er bloedmooie Zweedse vrouwen in het Scandinavische land wonen. Ten tweede omdat het landschap zo overweldigend mooi is, waardoor we er rechtstreeks naartoe willen kruipen. Het land met de geel-blauwe vlag is één van de meest fotogenieke landen ter wereld. En heeft de meest fotogenieke vrouwen ter wereld…

De acht mooiste vrouwen uit Zweden

Als we aan Zweden denken, dan denken we snel aan lange dames, met blonde haren en blauwe ogen. Een beetje stereotypering, maar toch je hebt het wel in je hoofd. Dat is geen enkel probleem hoor, je kan slechtere gedachten hebben. Daarbij komt ook nog eens dat dit onderzoek aantoont dat Zweedse vrouwen gemiddeld de grootste borsten ter wereld hebben.

Maar wacht, dit is niet het enige… De dames worden ook nog eens zo opgevoed dat ze alles uit hun carrière halen én goed onafhankelijk kunnen handelen. Daarnaast spreken ze ook nog een geweldig Engels, dat is toch wat makkelijker om een gesprek aan te knopen dan Zweeds. Kunnen ze het nog mooier maken voor ons?

Eigenlijk hebben we onszelf een onmogelijk opgave gegeven. We willen je graag de mooiste vrouwen van Zweden laten zien. Alleen er zijn zó veel mooie dames, dat we bijna geen keuzes konden maken. Tóch hebben we een poging gedaan, en deze dames zijn het geworden:

Anna Nyström

Josefine Forsberg

https://www.instagram.com/p/CNAvSG6ADEp/

https://www.instagram.com/p/CECjoIiABCp/

Fanny Lyckman

Victoria Törnegren

Kenza Zouiten

Elsa Hosk

Madeleine Andren

Helena Mattsson