Dit zijn de 10 mooiste actrices van dit moment

CREDITS: Bigstock

Elke jaar verschijnen er duizenden films op het witte doek. Deze films zitten vol met de mooiste dames ter wereld. De ene actrice nog mooier dan de ander. En daarom houden we van films. Vanwege de actie, humor, storytelling en de adembenemende actrices.

Dit zijn ’s werelds mooiste actrices

Beauty is in the eye of the beholder en daarom is niet elke dame de droomvrouw van iedereen. We hebben allemaal aan persoonlijk schoonheidsideaal, maar we zijn het toch ook wel vaak met elkaar eens. Deze tien actrices zijn vandaag de dag – qua looks -vooruitstrevend op het witte doek. En ja, dit soort lijstjes zijn altijd subjectief, dus kom maar door met de suggesties.

Gal Gadot
Screenshot Wonder Woman

We zetten ze eerst hier op rij voor je, daarna lichten we de knappe actrices verder uit:

  • Jennifer Lawrence
  • Emma Stone
  • Alexandra Daddario
  • Fahiyre Evcen
  • Margot Robbie
  • Deepika Padukone
  • Megan Fox
  • Gal Gadot
  • Amber Heard
  • Scarlett Johansson

10 – Jennifer Lawrence

De Oscar-winnares Jennifer Lawrence is een absolute schoonheid. Ze is een van de meest iconische actrices ter wereld. Jennifer verovert onze harten keer op keer als ze op het witte doek verschijnt. En daar krijgt ze ook waardering voor.

Ze is namelijk de best betaalde actrice in de wereld. Dat is niet gek als we kijken naar haar optredens in The Hunger Games, X-men en Passengers.

9 – Emma Stone

De Amerikaanse actrice Emma Stone won de ene na de andere prijs. Zo heeft ze een Academy Award en Golden Globe Award in d’r prijzenkast staan. Verder is de blonde Emily Jean ”Emma” Stone gewoon bloedmooi. Wie is er nog meer jaloers op Ryan Gosling na het zien van La La Land?

8 – Alexandra Daddario

Je verdrinkt in de most beautiful eyes van Alexandra Anna Daddario. Als er iemand is waar je naast wakker wil worden dan is het Alexandra. Met d’r blauwe ogen en bruine haren krijg je het Spaans benauwd van haar. En dat komt natuurlijk door haar mix van Italiaans en Hongaars bloed.

Laten we hopen dat als we verdrinken, Alexandra in de buurt is om ons te redden. Dat moet ze zeker wel kunnen na haar rol in Baywatch.

7 – Fahriye Evcen

Fahriye is zonder enige twijfel dé mooiste Turkse actrice van dit moment. Ze staat bekend om haar prachtige ogen en kaaklijn. Ze is een plaatje en daarom staat ze natuurlijk ook in de top 10.

Wij vinden het eigenlijk wel tijd voor een grote internationale rol. Dat heeft ze zonder enige twijfel ook in d’r mars. De actrice is namelijk geboren in Duitsland, maar steelt in Turkije de show met haar rollen in films en tv-series.

6 – Margot Robbie

Voor velen is Margot Robbie de absolute droomvrouw. Met haar rollen in The Wolf of Wall Street en Focus blaast ze ons omver. Ze krijgt onze aandacht vanwege haar acteerkunsten, maar natuurlijk ook haar goddelijke uitstraling. Wie droomt er nou niet van de scène in haar roze jurkje? Of de uitleg-scène in The Big Short?  

Misschien toch maar een keer Barbie kijken?

5 – Deepika Padukone

Deepika is niet alleen een van de mooiste actrices ter wereld. Ze is ook de best betaalde Bollywood actrice. De in Kopenhagen geboren actrice vond uiteindelijk haar weg terug naar India.

In haar jongere jaren speelde ze veel badminton omdat haar vader internationaal badminton speelde. Uiteindelijk vroeg ze toestemming om te stoppen en besloot ze zich te focussen op een modellencarrière. Al gauw volgde een eerste filmrol. The rest is history…

4 – Megan Fox

De lieftallige Megan Fox laat je hart sneller kloppen. Ze is plat gezegd f*cking hot. Haar lichaam en haar sprankelde ogen zijn een genot om élke keer weer te zien. Gelukkig kunnen we al een tijdje genieten van de prachtige Megan Fox.

Op haar 15e debuteerde Megan al in de film Holiday in the Sun. Daarna volgde er tal van films met de schoonheid Megan Fox. Denk hierbij aan Transformers en Teenage Mutant Ninja Turtles.

3 – Gal Gadot

De prachtige Gal is niet alleen bloedmooi, ze heeft ook een hart van goud. Als ze overdag heeft gewerkt op de set dan gaat ze in haar vrije tijd vaak geld inzamelen voor zieke kinderen. Een echte super woman als je het ons vraagt. Ze is geboren in Israël en begon vervolgens haar carrière als model en actrice. Menig man is opslag verliefd na het zien van Gal Gadot.

2 – Amber Heard

Amber Heard is niet voor niks ook model. Amber is gewoon een dame waar je u tegen zegt. Ze is al jaren te bewonderen in films zoals: 3 Days to Kill, Magic Mike XXL en Drive Angry. In 2004 maakte ze haar tv- en filmdebuut in de film Friday Night Lights. Er was natuurlijk veel te doen rondom Amber, maar haar schoonheid spreekt nog steeds boekdelen.

1 – Scarlett Johansson

Als je een dame moet beschrijven die sexy en classy is, dan is het Scarlett Johansson. Ze is al tijden te bewonderen in films zoals The Avengers. Naast het acteren heeft ze ook een liefde voor regisseren, maar we hopen dat ze zo lang mogelijk voor de camera blijft staan.

LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet รกlles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
Weekend Desires #338
Grandioos. Het is vrijdagmiddag. En dat vinden we grandioos: meer kunnen we er ook niet van maken, toch? View this post on Instagram A post shared by…
Weekend Desires #337
Weekend! Of toch nog niet… Hoe dan ook: onze Weekend Desires wordt er niet minder om. View this post on Instagram A post shared by @sushinght View…
Catalaanse get-a-away met Elke Spa Hotel
De Costa Brava; Catalaans voor ‘ruige, wilde kust’. Maar dat is niet het enige wat-ie te bieden heeft. Denk aan authentieke kustplaatsjes, strand, ontspanning, activiteiten, cultuur en…