Look who’s there: Ona Moody is Miss Nederland 2022

Je moet van hoge huizen komen om een trofee én de harten van mannelijk Nederland te veroveren op één avond. De (beeldschone) Amsterdamse Ona Moody heeft het voor elkaar gekregen. Haar shine zal komende tijd bekijks van menig glurende mannetjes weten te trekken. Want potverdikkie, ze is het waard!

Ona Moody is de aller-allermooiste

Zondagavond 4 september was hét moment van Ona Moody. Ze won Miss Nederland 2022. Deze 25 jaar jonge dame heeft met haar looks de jury en heel Nederland voor zich weten te winnen. Met deze zeer aangename prestatie strijkt ze komend jaar met de eer als de mooiste vrouw van Nederland. Zo gaat ons kikkerlandje met geen misselijke vertegenwoordigster de Miss Universe verkiezing tegemoet.

Leuk en aardig dit allemaal. De 7-koppige jury heeft gesproken en de kroon is vergeven. Maar we weten dat je hierheen bent gekomen om het oog wat te gunnen. Zeg nou zelf, de kroon kunnen we haar allesbehalve ontnemen.

Beauty and the brains

Met haar podia stoot ze ex-Bachelor winnares Julia Sinnig van te troon. Eén blik en we weten waarom. Naast haar uiterlijk schoon heeft Miss Nederland zelfs nog meer in haar repertoire. Haar brains als ‘maternity nurse’ kunnen echter de komende tijd een achtergrondrol innemen nu heel Nederland naar haar kijkt.

Gelukkig is er een meer onderbouwde benadering. Vanwege de classy en zelfverzekerde uitstraling laat ze namelijk volgens de experts zien dat alles onder controle is. Tijdens de uitreiking werd Ona Moody dan ook omschreven als een natuurlijke schoonheid van binnenstebuiten die de kroon letterlijk en figuurlijk goed zal staan. Roger that!

Oké vooruit dan. Hier nog wat extra kiekjes. Daar krijgen we komend jaar vast geen genoeg van.

LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet รกlles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
Weekend Desires #338
Grandioos. Het is vrijdagmiddag. En dat vinden we grandioos: meer kunnen we er ook niet van maken, toch? View this post on Instagram A post shared by…
Weekend Desires #337
Weekend! Of toch nog niet… Hoe dan ook: onze Weekend Desires wordt er niet minder om. View this post on Instagram A post shared by @sushinght View…