Mila Kunis maakt er geen geheim van: 10 prachtplaatjes

Mila Kunis, we houden allemaal wel een beetje van haar. Opgegroeid in de Verenigde staten, geboren in Oekraïne. En die roots zien we dan ook geregeld terug in haar series en films, met haar heerlijk Oost-Europese temperament.

Mila Kunis, beeldschoon én een groot hart

Bekend geworden door That ’70s Show speelt ze onder meer in Ted en Friends with Benefits. In die eerstgenoemde heeft Mila een relatie met Aston Kutcher, en dat hebben ze in het ‘echte’ leven gewoon doorgetrokken. En dat heeft Aston zeker niet slecht voor elkaar. Want dat ze bloedmooi is, is geen geheim. Op Instagram deelt ze haar beste plaatjes.

Dat ze haar roots niet is vergeten, werd na de Russische inval al snel duidelijk. Samen met Aston zette ze namelijk een inzamelingsactie op voor vluchtelingen die uit haar home country elders huisvesting nodig hadden. En dat is Mila ook. Én not bad for the eye, én ook nog eens een groot hart. De whole package dus.

Ze mag haar wortels dan misschien niet vergeten zijn, dat ze haar Amerikaanse kant heeft omarmd zie je op deze prent wel terug.