Kendall Jenner schittert in zwart-witshoot van Calvin Klein

Hebben we het over het bekendste model ter wereld, hebben we het natuurlijk over Kendall Jenner. De brunette heeft deze week weer het internet gebroken met haar verschijning in de campagne van Calvin Klein.

Kendall Jenner doet de kleren uit

De dame die bekend werd van Keeping Up With The Kardashians, – wat Kanye dus niet lukte – is ondertussen niet meer weg te denken uit de modellenwereld. Sinds 2015 is ze furore aan het maken, en ondertussen heeft ze het dus helemaal gemaakt. Sterker nog, ze is met afstand de grootverdiener in de modellen branche met bijna 20 miljoen euro aan jaarlijkse verdiensten. Met dat in je achterhoofd wordt Kendall alsmaar mooier. Niet heel gek dus dat Calvin Klein zat te popelen om deze samenwerking binnen te slepen. En na het zien van de foto’s kunnen we wel stellen dat Kendall Jenner en Calvin Klein een gouden combinatie zijn.

, <strong>Kendall Jenner</strong> schittert in zwart-witshoot van Calvin Klein
Foto: Calvin Klein

Black & white beauty

Met foto’s geschoten in het heerlijke zwart-en-wit effect ziet Kendall er namelijk heel comfortabel uit op de foto’s. Of ze nou in de regen ligt of poserend op de bank, Kendall is hoe dan ook een beauty voor de camera. ‘Onvervalst zelfvertrouwen’, luidde het motto van de campagne. Nou, dat is zeker weten gelukt. Naast Jenner is ook het topmodel Jennie te zien in de foto’s, met tevens verschijningen van Michael B. Jordan en Aaron Taylor-Johnson in de voorjaarscampagne van Calvin Klein. Maar Jenner steekt er naar ons idee met kop en schouders bovenop. Oordeel zelf maar.

Vond je dit artikel interessant? Check hier al onze artikelen over de knapste ladies ter wereld.