Maak kennis met Kelly Piquet, de bloedmooie vriendin van Max Verstappen

CREDITS: IG @kellypiquet

Als Verstappen op het moment van schrijven geen glimlach op zijn gezicht heeft, dan weten wij het ook niet meer. Hij heeft net een droomweekend achter de rug in Monaco. Verstappen won de Grand Prix én hij heeft zich op de troon van de F1 genesteld. Hij is de eerste Nederlanders die dat ooit heeft geflikt.

Allemaal leuk en aardig, maar ons oog viel op nog één iemand. De dame die Max heeft gelukskus gaf, voor het eerst écht openbaar aan zijn zijde voor de grote camera’s. En die dame willen we graag even extra in het zonnetje zetten. Maak kennis met Kelly Piquet. Inderdaad, dochter van Nelson Piquet Souto Maior. De Braziliaanse eindbaas die drie keer de Formule 1 op zijn naam schreef.

Kelly Piquet, de bloedmooie vriendin van Max Verstappen

Er stroomt dus racebloed door de aderen van mevrouw Piquet. Een tijdje geleden doken er al foto’s op van de twee samen, maar sinds begin dit jaar posten ze ook écht samen foto’s op Insta. En dat vinden we niet erg hoor. Helemaal niet zelfs. Gelukkig deelt het Braziliaanse model ook nog regelmatig een kiekje in bikini. Hoewel we het leuk vinden voor Max als ze samen op een plaatje staan, gaan we toch beter op die foto’s…

Braziliaanse vibes van vriendin Max Verstappen

Als model heeft Kelly Piquet geschitterd voor modemerken als PatBo en Lucas Boccalão. Daarnaast maakt ze vandaag de dag veelal furore als bikinimodel voor verschillende merken. Vervelend hoor. Ze kwam in aanraking met racen door haar vader natuurlijk, maar in 2015 was ze ook hét gezicht van de Formule E. Vooral door middel van socialmediacampagnes.

Twee jaar later ging ze daten met F1-coureur Daniil Kyvat. Samen met hem heeft ze een dochter, alleen de relatie kreeg toch een klapband. Nu mag Max Verstappen zich de gelukkige noemen. En hoewel Verstappen het zelf niet snel van de daken zal schreeuwen, zal hij zéker trots zijn. Wát een beelden:

https://www.instagram.com/p/B7WdRmZA-UO/

https://www.instagram.com/p/B8RiRSFgt4C/

Total
0
Share