Josefine Forsberg is het fijnste dat Zweden te bieden heeft

We hebben al eens verteld dat Scandinaviërs tot de mooiste mensen ter wereld behoren. Nu hebben we daar deze week weer hét bewijs voor gevonden. Je kan het bijna wetenschappelijk onderbouwd noemen.

Josefine Forsberg steelt de Scandinavische show

Josefine Forsberg. Zo heet het bewijs dat we willen aanleveren om de statement te bevestigen dat Scandinaviërs tot de mooiste mensen ter wereld horen. Deze dame is precies wat je van een Zweedse schoonheid verwacht: blond, relatief lang met blauwe ogen en uiteraard føcking knap. Da’s trouwens Zweeds voor ‘heel erg’. Bovendien heeft Josefine een prachtig lichaam, wat niet heel gek is aangezien mevrouw Forsberg een fitnesstrainster is. Poh, Josefine mag ons absoluut wel een training geven.

Wereldverkenner en model

Naast dagelijks in de sportschool staan, poseert Josefine ook regelmatig voor de camera als model. En dat doet ze met franje: door de jaartjes heen heeft Josefine Forsberg namelijk meer dan 1.1 miljoen volgers op Instagram verzameld. Ook heeft ze haar eigen kledinglijn en reist ze heel de wereld rond, tegenwoordig woont ze in Mexico nadat ze het jaar daarvoor nog in Barcelona heeft gewoond. Het is misschien wat kouder in het Noorden, Josefine, maar wij willen je wel warm houden hoor. Haar Instagram staat vol met heerlijke plaatjes, en die lichten we met genoegen voor jullie uit. Enjoy!