25 foto’s van J.Lo

CREDITS: Bigstock

J.Lo. Een naam die bij iedere man in de smaak valt. Dat komt niet alleen doordat het lekker klinkt, maar vooral ook omdat ze ‘lekker’ is. Mogen wij dat wel zeggen? Ja, dat mogen wij zeggen. Deze 51-jarige powervrouw vertikt het gewoonweg om oud te worden. Ze sport zichzelf suf om de mooiste plaatjes op Insta te showen. En dat vinden wij mannen fijn. Héél fijn.

J.Lo: ’s werelds mooiste vijftigplusser

Jennifer Lopez is een multi-multitalent. De New Yorkse is een zangeres, actrice, danseres, ontwerpster, model en mode-icoon, maar bovenal een bloedmooie vrouw. Ze kreeg haar eerste rolletje in een film in ’95. In de film My Family maakte J.Lo furore als Maria Sánchez. Daarna ging het natuurlijk hard met haar. Ze speelde in tientallen films en werd best betaalde latin-actrice. Niet slecht voor een dochter van een computermonteur en een peuterleidster.

Haar bekendheid in films bleken een springplank voor een zangcarrière. Ze scoorde de ene na de andere nummer-1 hit en heel de wereld werd fan van haar. Wie kent Let’s get loud en On The Floor nou niet?

Niet alleen een pretty face

Naast dat ze een knap koppie heeft, heeft J.Lo ook slim gebruikgemaakt van haar bekendheid. In 2001 begon ze de kledinglijn J.Lo By Jennifer Lopez en ook haar gelijknamige parfum bracht ze in dat jaar uit. Daarnaast opende ze een eigen restaurant in Californië én richtte Jennifer Lopez haar eigen productiemaatschappij op: Nuyorican Productions. Slimme meid hoor, onze eigen J.Lo.

In totaal is Jennifer drie keer gescheiden. Mannen zoals Ben Affleck en Marc Anthony zijn er niet in geslaagd om haar te behouden. Sukkels. Vandaag de dag maakt J.Lo nog steeds vele mannen wild met haar foto’s. En wij delen die foto’s intens graag met jou. Thank us later.

Check ook: 25 machtig mooie foto’s van topmodel Alexis Ren