J.Lo is back: all-time-favorite bombshell schittert in bikini

Wát een vrouw is, en blijft, Jennifer Lopez. Ondanks dat ze de 52 jaar al is gepasseerd, maakt ze nog steeds iedere dag mannen en vrouwen gek met strakke foto’s. Soms in doet ze dat in bikini, soms in een stijlvolle jurk. Beide opties vinden wij oké hoor, J.Lo… Ook deze week kwam ze weer met een kiekje aanzetten. En deze foto moesten toch echt effe met je delen.

J.Lo schittert in bikini, Insta ontploft (again…)

Ze dropt de foto met de heilige woorden: Summer mode: activated. Als J.Lo het zegt dan geloven we dat natuurlijk. Voor ons is dit meer sign dat we weer wat meer uurtjes in de sportschool moeten gaan draaien. Want: als we haar ooit willen versieren moeten we wel snel wat fitter worden.

Blijft het dan bij deze foto?

Nope. De superster deelt gelukkig ook nog even een behind-the-scenes-video. Deze krijg je te zien als je naar rechts swiped. Het is de moeite waard, vriend.

All-time-favorite

Iedereen weet dat ook fan zijn van Jennifer Lopez. Dat lieten we al in onze eerdere artikelen zien: hier gaat ze volledig uit de kleren, en ook de 25 beste foto’s van J.Lo is jouw tijd waard. De dame blijft nog steeds in trek: het blijft een naam die bij iedere man in de smaak valt. Dat komt niet alleen doordat het lekker klinkt, maar vooral ook omdat ze ‘lekker’ is. Mogen wij dat wel zeggen? Ja, dat mogen wij zeggen.

En dat bewijzen we graag nog met wat extra beelden. Gewoon, omdat het bijna weekend is:

Total
0
Share