De mooiste foto’s van topmodel Imaan Hammam

CREDITS: IG @imaanhammam

Iedereen heeft zijn eigen smaak. Ook wanneer het op dames aankomt.

Maar wij hebben met Marokkaanse, Egyptische en Nederlandse flavors precies de dame gevonden die binnen het smaakpalet van elke man valt.

Imaan Hammam is voor elke man een droomvrouw

We hebben het natuurlijk over Imaan Hammam, amigo. De geboren Amsterdammer met een Egyptische vader en een Marokkaanse moeder werd op haar dertiende al ontdekt en is sindsdien als een speer gegaan binnen de modellenwereld. Destijds werd ze in 2009 op Amsterdam Centraal gespot door een modellenscout. Typisch weer, terwijl honderden personen hier met bezwete koppies van het ene perron naar het andere rende, fixte Hammam met haar looks wel even dat er een contract in de modellen business voor haar werd opgesteld. En dat op die leeftijd.

Haar doorbraak tot fame

Vijf jaar na haar ontdekking begon het echt op een rolletje te lopen bij Imaan. Dat was vooral te danken aan de Jean Paul Gaultier show in juni, waarna ze enkele maanden later op de cover van Vogue stond te shinen. Datzelfde jaar liep ze ook nog eens mee tijdens de Victoria’s Secret Fashion Show. Vanaf toen was het zeker dat Imaan een hele grote zou worden binnen de modellenwereld. Sindsdien heeft ze samenwerkingen achter haar naam met Chanel, Dior, Michael Kors, Givenchy en ga zo maar door.

Ook op The Gram

Gelukkig heeft Imaan het niet naar knappe koppie laten stijgen en deelt ze haar schoonheid niet alleen bij de exclusieve merken, maar ook gewoon via The Gram. En daar zijn wij natuurlijk als de kippen bij, om alle fijne flavors van het Amsterdamse topmodel eens haarfijn aan jullie te showcasen. Dit zijn de mooiste foto’s van onze Imaan Hammam.

Vond je dit artikel interessant? Begrijpelijk. Check hier al onze artikelen over de mooiste dames ter wereld.

Source: