Nederlandse Ilse van Esch verovert Nederland op het veld en op Insta

CREDITS: IG @ilsevanesch

Soms lijken aspecten voor elkaar gemaakt. Denk aan MANIFY en Harley, F1 en Max Verstappen en hele mooie dames en voetbal. De Nederlandse Ilse van Esch combineert het laatstgenoemde. Met haar looks steelt ze show óp én naast het veld.

Bij FC Eindhoven weet ze wekelijks de tribunespanning naar een hoger niveau te schieten. En daarom vinden het tijd om eens haar beste kiekjes op rij te zetten. In voetbalkleding, bikini én in haar dagelijkse outfits.

Ilse van Esch verovert Nederland op gras én op Insta

Thank god for social media. Dat zijn eigenlijk onze gedachten als we door de foto’s en video’s van Ilse van Esch scrollen. Met liefde en plezier post ze wekelijks content. Dat doet ze voor haarzelf, maar ook merken en zelfs FC Eindhoven zelf pikken graag een graantje mee. Niet heel gek, want ze mag er meer dan wezen. De blonde bombshell heeft alles wat een man blijmaakt. Looks, uitstraling én talent.

Fotoserie

Vooral haar bikinifoto’s zullen je bekoren. En hé: we don’t judge. Oók wij mannen worden daar gelukkig van. Zeker op zo’n dinsdagavond, bijvoorbeeld. Het kijkt toch lekker weg en als daar nog wat extra voetbalfilmpjes aan worden toegevoegd, dan kunnen we alleen maar zeggen: veel kijkplezier!

Source: