Voormalig NFL-presentatrice Holly Sonders breekt Insta iedere dag

Hoe knal je kijkcijfers van sportwedstrijden nog verder omhoog? Door een bloedmooie presentatrice voor de camera te zetten, of course. Tja, mannen zijn zo simpel. Maar goed, we kunnen niet ontkennen dat er een kern van waarheid in zit. In Argentinië laat bijvoorbeeld Morena Beltrán iedere voetbalfan blozen. In de VS hebben ze een tijdje bombshell Holly Sonders als sideline reporter ingezet bij de NFL. Met succes…

Holly Sonders: presentatrice breekt iedere dag Insta

Holly Sonders is een typisch geval ‘beauty and the brains.’ Cliché, maar o zo waar. Dat vindt ze zelf trouwens ook. In haar Insta-bio vertelt ze: ”Girls can be hot AND smart.” 

Een beetje à la ‘Wij van Wc-eend adviseren Wc-eend’, alleen we kunnen haar geen ongelijk geven. Aan zelfvertrouwen in ieder geval geen gebrek. Dat is trouwens ook hard nodig in de geniepige Amerikaanse tv-wereld.

Heet, heter, heetst

De 34-jarige mevrouw Sonders plaatst iedere dag wel een foto op Insta die aanslaat. Elke dag weer verrast ze met een sexy plaatje. Ze laat daarmee zien hoe een verslaggever haar andere kant kan laten zien. Haar carrière als presentatrice kwam op stoom door Golf Channel. Daar maakt ze zó veel indruk dat Fox Sports toesloeg. Bij de NFL werd ze wereldberoemd door haar fenomenale looks.

Haar bekendheid ging ze meer en meer inzetten voor commercie. Zo kun je nu merchandise kopen, is ze met veel bombarie een OnlyFans-account gestart en slaat ze soms door op Insta. Dat levert haar natuurlijk ook kritiek op, maar veel mensen genieten er ook van. Aan jou om te beslissen aan welke kant jij staat: