54-jarige Halle Berry heeft een sixpack waar iedere man van droomt

De 53-jarige Halle Berry heeft een foto gedeeld op Insta en social media is ontploft. Ze laat zien dat ze nog een topfit is en showt haar sixpack tijdens een work-out. De Amerikaanse actrice krijgt vaak een plekje in ‘Top 10-lijstjes’ als het gaat om meest sexy vrouwen. Meer dan terecht als je het ons vraagt..

53-jarige Halle Berry heeft een sixpack en jij niet

In een interview met Women’sHealth heeft ze ook aangegeven hoe ze haar sixpack heeft gekregen. Sinds dat Berry kinderen heeft moest ze steeds harder gaan werken om met een platte buik rond te lopen. Juist daardoor ging ze nog harder trainen en kon ze zichzelf blijven motiveren.

Een absolute game-changer was voor haar de vechtsport. 30 tot 50 procent van haar trainingen was gericht op mixed martial arts. Ze dook constant de ring in om vechtsporten zoals jiujitsu, muay thai en capoeria te beoefenen. Halle zegt daar zelf over: ”Wanneer je MMA aan het oefenen bent, ben je constant bezig. Je zet je constant schrap, draait en duikt. Het is een recept voor echt sterke buikspieren.”

Meer gewicht = beter resultaat

Eerst voerde de actrice buikspieroefeningen uit met haar lichaamsgewicht. Nadat ze gewicht ging toevoegen aan alle oefeningen die ze deed begonnen haar buikspieren echt te knallen. Zo deed ze haar situps met een medicine ball of halters en leg raises met enkelgewichten. De extra weerstand maakte haar toch al harde trainingen extra moeilijk. Uiteindelijk met als resultaat hardcore buikspieren. Een gegeven waar wij alleen maar jaloers op kunnen zijn.

Sterke basis

Door veel vechtsport te beoefenen en haar buikspieren te trainen met extra gewicht had Berry een goede basis. Daarna verlegde ze haar focus op volledige lichaamstraining en optimale gezondheid: ”Ik hoefde er niet langer uit te zien als een professionele bokser, dus mijn belangrijkste doel was om me te concentreren op volledige lichaamstraining.”

Haar trainingsregime kalmeerde een beetje. Ze nam nog deel aan een routine van vier uur durende trainingen per week met ongeveer 50 tot 70 procent krachttraining.

Uiteindelijk kunnen we maar één conclusie trekken: Halle Berry is een 53-jarige dame met een sixpack en daar kunnen veel mannen niet tegenop. En ze is nog eens super sexy ook.

Check ook: 20 bloedmooie vrouwen boven de veertig

LEES OOK
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de รกllermooiste dames van het moment: View this post…
Weekend Desires #342
Er staat weer een heerlijk EK-weekend voor de deur. Vier het met onze WD. View this post on Instagram A post shared by Rafael Moura (@rafael_moura) View…
Weekend Desires #341
Magnifique! Het is weer weekend en dat vieren we. Breng jezelf wat warmte toe met de mooiste dames van The Gram: View this post on Instagram A…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…