Maak kennis met Germaine Peels

CREDITS: IG @germainepeels

The finest of the finest uit het Oosten maakt uiteindelijk vaak de overstap richting het Westen. En nee, we doelen ditmaal niet op een toptransfer tussen FC Twente en Ajax. Nope, we hebben het over nóg iets beters dan dat: Germaine Peels.

Overal waar Germaine Peels komt is ze het beste van het beste

Deze blondine die oorspronkelijk uit Ootmarsum komt, woont namelijk al een tijdje in Amsterdam. Een aderlating voor Twente, maar ach, of ze nou in het Oosten of in het Westen verblijft: Germaine Peels is sowieso overal waar ze komt the finest of the finest. Dat bewijst haar Curriculum Vitae trouwens ook: op 17-jarige leeftijd stond Germaine al in de finale van Miss Nederland en ondertussen shined ze op de 89e plek op de lijst van de 500 mooiste vrouwen in Nederland. Bovendien timmert ze al lekker aan de Instagram-road, met ondertussen 21K volgers achter haar naam.

Brommers kiek’n met deze Oosterse beauty

Eigenlijk is dat nog steeds veel te weinig voor de schoonheid die Germaine Peels is. En wij denken dat als jij de foto’s van de dame in kwestie ziet, dat ze er in ieder geval een volger bij heeft. Snappen we als geen ander, wij zijn ook al verkocht hoor. Anyways, wij willen wel even brommers kiek’n met deze schoonheid uit het Oosten. De foto’s spreken namelijk boekdelen. En zoals Germaine zelf zou zeggen: wij pakken de paling in, ajuu!