Frida Aasen is de creme de la creme van alle blondines

Blauwe ogen en blonde manen. Tja, dan zijn wij eigenlijk al verkocht. Zeker als we dan ook nog eens de crème de la crème van de blauwe ogen en blonde manen erbij pakken. We hebben het natuurlijk over het Noorse supermodel Frida Aasen.

Dit zijn de fijnste foto’s van Frida Aasen

Als jij een fanatiek volger bent van Victoria Secret ken je deze dame waarschijnlijk al wel wat langer dan vandaag. Sinds 2017 heeft Frida haar doorbraak binnen de modellenwereld namelijk te pakken door haar deelname aan de Victoria Secret Fashion Show. Sindsdien is de sky the limit voor Frida, ondertussen heeft ze namelijk samenwerkingen te pakken met Tory Burch, H&M, Dsquared2 en Saks Fifth Avenue. Bovendien verscheen ze al op de catwalks van gerenommeerde merken zoals Prada, Louis Vuitton, Fendin en Loewe. Geen misselijke modellencarrière tot nu toe dus.

Ook op sociale media gaat Frida als een speer

Frida is naast de modellenwereld ook op de sociale media aardige naamsbekendheid aan het vergaren. Op Insta zit ze al op meer dan een miljoen volgers, en wij snappen als geen ander waarom. Haar foto’s zijn lekker teasing, en net niet over het randje van fout. Precies hoe we het willen zien. Wij hebben de fijnste foto’s van Frida even op een rijtje gezet, zodat jouw dag weer een stukkie beter is. Bovendien zitten er een paar dames bij de foto’s die je misschien nog wel kent. Enjoy. 

Vond je dit artikel interessant? Check hier al onze artikelen over de mooiste dames.