Alexis Ren maakt jouw dag he-le-maal met heerlijke fotoserie

Alexis René Glabach a.k.a. Alexis Ren. Om haar is het voor ons allemaal te doen op het moment. En geef ons eens ongelijk, want deze Amerikaanse dame is een schoonheid van jewelste en een business woman pur sang.

Alexis Ren gaat nu de Hollywood-scene veroveren

De in Californië geboren Alexis is sinds 15-jarige leeftijd als de alom bekende ‘travel influencer’ bekendheid aan het vergaren op Instagram. Ondertussen heeft ze op 26-jarige leeftijd al een aardig visitekaartje achtergelaten in de modellenwereld. Bovendien is ze ook bezig als entrepreneur, mental-health activiste en sinds dit jaar ook actrice. Na haar recente rol in de film ‘The Enforcer’ van Richard Hughes hoopt ze in de toekomst de Hollywood-scene te veroveren.

Alexis ziet er topless nóg beter uit

Hopen wij ook op trouwens, want dan zien we haar nog vaker op ons scherm voorbijkomen. Wij brengen haar alvast – topless – naar jouw scherm, als vroeg kerstcadeautje zullen we maar zeggen. Op Instagram deelt Alexis namelijk wat heerlijke foto’s en die delen we maar al te graag met jullie. Met nog wat extra foto’s erbij ook, gunnen we je.

Oké, en nog een paar extra kiekjes die niet he-le-maal topless zijn, maar wel héél fijn. En zonder bh.

Source:
Bigstock